Tehnoloogiatoas saab osaleda töötubades

Riideeseme kujundamise töötuba

tehnoloogiatuba tsarkTeisipäeviti kell 16.00 ja reedeti kell 14.00 

Töötoa käigus saab luua isikupärase kujunduse näiteks T-särgile, pusale, kotile, padjakattele või muule tekstiilesemele.

Töötoas valitakse välja sobiv kujundus, tehakse see arvutiprogrammis lõikeseadme jaoks vajalikku vormingusse ning lõigatakse kilelõikuri abil välja. Seejärel kuumutatakse vinüülkilest väljalõigatud kujundus termopressi abil kangale.

Osalejal tuleb endal kaasa võtta puhas ja eelneva trükita tekstiilese, millele kujundust soovitakse.

Töötuba on tasuta, kuid väikese kuluga tuleb arvestada, sest maksta tuleb kulutatud materjali eest. Vinüülkile hind sõltub pildi suurusest: 10x10 cm materjali maksab 30 senti. Tasuda saab sularahas või ülekandega.


Rinnamärgi meisterdamise töötuba

Toimub iga kuu esimesel neljapäeval kell 15.00, esimene töötuba 1. veebruaril.

Töötoas tehakse rinnamärgile soovitud kujundus – kas arvutis või oma käega, vajadusel prinditakse ja lõigatakse kujundus välja ning pressitakse märgipressi abil nõelkinnitusega rinnamärgiks.

Töötuba on tasuta, osalejal tuleb tasuda märgitooriku eest 50 senti märk. Tasuda saab sularahas või ülekandega.


Tutvumistund 3D-printeriga

Igal kolmapäeval kell 16.00.

Tehnoloogiatoa juhendaja tutvustab huvilistele raamatukogu 3D-printeri kasutusvõimalusi. Vaatame, mida on 3D-printeriga võimalik teha, palju selleks aega ja materjali kulub ning tutvume 3D-pritneri tööprotsessiga.

Tunnis osalemine on tasuta.


Osalejaid juhendab ja abistab tehnoloogiatoa juhendaja Riin Sikka.

Töötubadesse või seadme kasutamiseks saab registreerida e-postil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., telefonil 3225969 või täites registreerimisvormi SIIT.

NB! Kõiki neid tegevusi saab teha ka individuaalselt aegadel kui tehnoloogiatuba on avatud: esmaspäevast kolmapäevani kella 11-19 ja neljapäevast reedeni kella 9-17. Laupäeviti on tuba avatud üle nädala kell 10-15, sellele järgneval esmaspäeval suletud. Täpsed laupäevased ajad on leitavad SIIT.

Raamatukogu tuleb koju!

Koduteenindus

Individuaalne arvutikoolitus

Koolitus

Raamatukoguhoidja loeb

Lugemispäevik

Kirjanduslikud paigad Lääne-Virumaal